Româncă ajunsă în stare gravă la spital după 2 ore de mansplaining

Accident oribil de mansplaining astăzi într-o companie multinațională. O biată femeie, surprinsă în bucătărie, a fost agresată de un coleg care i-a făcut mansplaining timp de două ore, până când biata femeie a leșinat și a fost nevoie de intervenția ambulanței. Ea a făcut greșeala să-i spună ”A fost nasol traficul azi-dimineață. Cred că mi-am bulit ambreiajul de cât am mers într-a-ntâia”, moment în care bărbatul s-a dezlănțuit cu mansplainingul.

A început prin a-i explica cum funcționează cutia de viteze a mașinilor: ”Deci, în momentul în care calci ambreiajul, foaia de presiune se decuplează de volanta motorului… ești atentă? Și când miști schimbătorul, tu ai selectat unul din pionioanele cutiei de viteze. Ei, în momentul ăsta intervin sincroanele și se recuplează volanta. Bun. dacă ai diferențial, să zicem cum ar fi la BMW…”, moment în care femeia a simțit că leșină.

”Trebuie să te uiți în oglindă când virezi la dreapta, să nu fie un motoiclist sau un biciclist în unghiul mort. Știi ce e unghiul mort? Îți explic imediat”, a continuat bărbatul. Femeia n-a mai suportat și a deschis o fereastră, încercând să se sinucidă, pentru că bărbatul începuse să-i spună că la femeie creierul nu e obișnuit să calculeze atât de bine viteza obiectelor în mișcare, pentru că femeile au evoluat sute de mii de ani ca să aibă grijă de copii și să dea cu aspiratorul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 ianuarie 2022 10:57
Citește mai mult despre: mansplaining

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult