Anunţ disperat făcut de o româncă stabilită la Roma. Bătrânul de care aceasta are grijă a dispărut de acasă în această dimineaţă şi e căutat de autorităţi. Bărbatul în vârstă de 75 de ani are următoarele semnalmente: figură blândă, ochi luminoşi, zâmbet senil şi o stare de permanentă confuzie, pe fondul unui delir mistic.papa_disparut_de_acasa.jpg

“Eram în bucătărie şi am lipsit doar câteva momente. Am uitat uşa descuiată şi a dispărut. L-am văzut alergând pe stradă în rochie şi apoi s-a urcat într-o maşină. Sunt disperată, vă rog să mă ajutaţi să-l găsesc”, spune Mioara, din Italia.

La momentul dispariţiei, acesta purta o rochie de culoare albă, împrumutată de la femeia care îl îngrijeşte, precum şi o cruce mare la gât. Vârstnicul dispărut vorbeşte mai multe limbi şi discută cu trecătorii despre teme biblice, cum fac majoritatea bătrânilor. Dacă vedeţi o persoană cu aceste semnalmente vă rugăm să anunţaţi cel mai apropiat azil.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 31.05.2019 14:50 Monden

National Cinematografic