Româncele vor condiţii mai bune de muncă: au cerut cratiţe de inox

Româncele s-au săturat! Ele nu mai vor să muncească în bucătărie în orice condiţii şi cer înlocuirea tuturor cratiţelor de aluminiu cu unele de inox. Vestea i-a luat complet prin surprindere pe bărbaţi, multora rămănându-le mâncarea în gât când au auzit ce pretenţii au consoartele lor.

“Nu posibil ca în secolul XXI să mai existe femei care muncesc în bucătărie folosind cratiţe de aluminiu”, s-a revoltat Despina Papuc, lidera mişcării feministe din România. “Să nu uităm, o femeie petrece foarte mult timp în bucătărie, sau cel puţin aşa ar trebui să facă, deci calitatea materialelor din care sunt fabricate cratiţele trebuie să fie superioară. Mai ales că are de câştigat şi bărbatul, mâncarea e mai gustoasă dacă e gătită în cratiţe de inox.”

Juriştii analizează acum dacă revendicarea femeilor care muncesc la cratiţă are vreun temei legal, urmând să dea o soluţie în cel mai scurt timp. „Toată lumea ştie că femeia care munceşte la cratiţă are o serie de obligaţii, despre drepturi, în schimb, nu se ştie nimic. Nu neg existenţa lor, încă studiez legea, dar mă îndoiesc că voi găsi ceva legat de drepturile femeilor”, a explicat un reputat jurist.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 ianuarie 2013 15:01

Alte articole

Vezi mai mult