Succes istoric pentru industria naţională de selfie-uri! În al doilea trimestru al anului curent, România a depăşit Japonia, urcând pe locul trei în clasamentul mondial al producătorilor de selfie-uri, cu mai bine de 245 milioane de unităţi fabricate şi exportate către principalele reţele de socializare.

selfieuriproductie.jpg
Potrivit Organizaţiei Ţărilor Exportatoare de Selfie-uri şi Poze cu Pisici (OŢESPP), ţara noastră a furnizat anul acesta 45% din totalul de selfie-uri făcute în oglinda de la baie, dar numai 8% dintre selfie-urile de grup făcute cu prăjina aia ciudată în care înfigi telefonul.

“De la Grigorescu şi Ştefan Luchian până la producătorii moderni, România a dovedit că e o ţară cu tradiţie în meşteşugul selfie-ului. Nu putem concura cu SUA sau China pentru că pur şi simplu nu avem mâna de lucru necesară, dar merităm cu prisosinţă locul 3. Când aud de România, primul lucru la care se gândesc străinii e un selfie bun, trainic, cu barbă de 3 zile sau sâni generoşi, care strânge sute de aprecieri pe Facebook şi Instagram”, a declarat premierul Victor Ponta înainte să-şi facă un selfie cu principalii fabricanţi autohtoni de selfie-uri.

Scris de Vasile | Thursday, 31.07.2014 12:04 Monden

National Cinematografic