România a depăşit Japonia, devenind al 3-lea producător de selfie-uri la nivel mondial

Succes istoric pentru industria naţională de selfie-uri! În al doilea trimestru al anului curent, România a depăşit Japonia, urcând pe locul trei în clasamentul mondial al producătorilor de selfie-uri, cu mai bine de 245 milioane de unităţi fabricate şi exportate către principalele reţele de socializare.

Potrivit Organizaţiei Ţărilor Exportatoare de Selfie-uri şi Poze cu Pisici (OŢESPP), ţara noastră a furnizat anul acesta 45% din totalul de selfie-uri făcute în oglinda de la baie, dar numai 8% dintre selfie-urile de grup făcute cu prăjina aia ciudată în care înfigi telefonul.

“De la Grigorescu şi Ştefan Luchian până la producătorii moderni, România a dovedit că e o ţară cu tradiţie în meşteşugul selfie-ului. Nu putem concura cu SUA sau China pentru că pur şi simplu nu avem mâna de lucru necesară, dar merităm cu prisosinţă locul 3. Când aud de România, primul lucru la care se gândesc străinii e un selfie bun, trainic, cu barbă de 3 zile sau sâni generoşi, care strânge sute de aprecieri pe Facebook şi Instagram”, a declarat premierul Victor Ponta înainte să-şi facă un selfie cu principalii fabricanţi autohtoni de selfie-uri.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
31 iulie 2014 13:04
Citește mai mult despre: industrie Romania Selfie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult