România barbarilor. Fapte mult mai grave decât violul rămân nepedepsite: Emisiunile lui Măruță!

Dacă nu eşti un babuin cocalar, e suficient să te uiţi la o singură emisiune a lui Măruţă şi să te simţi nu doar violat, ci şi tâlhărit de câţiva neuroni. Exemplul cel mai concret e chiar ultima emisiune, în care Măruţă a arătat-o întregii lumi pe victima minoră a violului din Vaslui, oripilând până şi vasluienii prin nesimţirea cu care profită de suferinţele unei fete pentru a face audienţă trustului ProTV, devenit din televiziunea românilor televiziunea ţiganilor manelişti şi a oamenilor cavernelor.

“Eu am cerut castrarea chimică pentru cei 7 violatori, că fapta mi se pare foarte gravă, dar pentru Măruţă aş cere castrarea mecanică, sau castrarea cu coasa. Mă ofer”, explică Petrică Alniţii, un vasluian care s-a uitat la emisiune.

“Mi-e ruşine că un post care transmite de 15 de ani Singur Acasă de fiecare Crăciun transmite în fiecare zi mizeriile acestui psihopat, Măruţă”, declară Mihai Dedu, angajat din ProTV, care preferă să rămână anonim.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
22 iulie 2015 12:07

Alte articole

Vezi mai mult