România celui de-al 12-lea ceas. Unul din trei români încă nu are rezervare la hotel pentru weekend

Un vechi proverb spune că gospodarul îşi face vara rezervare la Sinaia şi iarna la Mamaia! Cu toate astea, mai bine de 30% dintre români, mai ales în zonele rurale defavorizate, nu şi-au rezervat încă o cameră de hotel pe litoralul românesc, bulgăresc sau grecesc pentru acest weekend.

Managerii site-urilor de profil spun că mii de români disperaţi dau din colţ în colţ scurmând prin praf după ultimele locuri disponibile, însă oferta e din ce în ce mai restrânsă. “Estimăm că, până la urmă, cel puţin 2 milioane din cei aproape 20 de milioane de români vor sta acasă sâmbătă şi duminică, sau se vor mulţumi cu un grătar rapid în pădurea Băneasa. Tragedia lor trebuie să fie învăţătură de minte pentru noi toţi!”, a exclamat un specialist în turismul estival.

Mai prevăzător, tânărul Decebal Popescu din Berceni şi-a făcut încă de la începutul săptămânii 5 rezervări, în staţiuni diferite. “Ştiu că mâine, la prima oră, au să vină tot felul de neamuri să se milogească la mine: că au uitat să-şi facă rezervare, că nu le mergea internetul, că nu ştiu ce… Doar n-am inima de piatră, să le zic să doarmă pe plajă!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
1 iulie 2016 18:59
Citește mai mult despre: cazare hoteluri litoral rezervare turism vacante vara

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult