România cere extrădarea porcului confiscat de jandarmii francezi ca să fie executat în țară

Într-un gest lipsit de umanitate, jandarmii francezi au confiscat porcul unor români care se pregăteau să-i ofere cinstea supremă și să-l pregătească pentru masa lor de Crăciun. Necugetatul gest al francezilor a ajuns însă și la urechile oficialilor români, care au început demersurile pentru remedierea situației.

Prin vocea ministrului de externe Bogdan Aurescu, România a cerut extrădarea de urgență a porcului către țara noastră, ca să fie executat aici conform datinilor strămoșești. Ca să înțeleagă francezii cât de important este ca porcul să fie extrădat, li s-a spus că-n România va fi doliu național de Crăciun în caz că porcul nu va ajunge în țară.

Deși românii al căror porc a fost confiscat de jandarmii francezi au spus explicit că vor ca acesta să ajungă la rudele lor, Bogdan Aurescu vrea neapărat ca porcul să rămână în proprietatea ministerului de Externe. Și dacă ne gândim la câți îmbuibați sunt angajați prin ministerul de Externe, insistența lui Aurescu pentru păstrarea porcului nu pare deloc deplasată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 decembrie 2022 07:30
Citește mai mult despre: porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult