România se află într-un moment de cotitură, iar decizia de azi ar putea avea ramificaţii ample asupra mersului înainte al întregii societăţi! Preşedintele Klaus Iohannis e aşteptat astăzi, la ora 17, să anunţe cine va fi propunerea lui pentru showul Asia Express.

alexveleaiohannis.jpg
"Domnul preşedinte a meditat îndelung înainte să formuleze o propunere, mai ales că fiecare partid avea cerinţe foarte specifice. Să sperăm că Parlamentul reunit va accepta persoana propusă, pentru că altfel riscăm o amânare a filmărilor, iar venirea musonului va periclita întregul demers", a declarat Ţiţi-Marcel Sulea, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei.

Surse apropiate Palatului Cotroceni spun că Iohannis şi-l doreşte neapărat pe Alex Velea la Asia Express, însă acesta a fost deja anunţat ca participant. "Implicit, preşedintelui îi pasă foarte puţin pe cine trimite diseară. S-ar putea să ne alegem tot cu Ludovic Orban", precizează un prieten al lui Iohannis.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 15.10.2019 18:04 Monden

National Cinematografic