România se află într-un moment de cotitură, iar decizia de azi ar putea avea ramificaţii ample asupra mersului înainte al întregii societăţi! Preşedintele Klaus Iohannis e aşteptat astăzi, la ora 17, să anunţe cine va fi propunerea lui pentru showul Asia Express.

alexveleaiohannis.jpg
"Domnul preşedinte a meditat îndelung înainte să formuleze o propunere, mai ales că fiecare partid avea cerinţe foarte specifice. Să sperăm că Parlamentul reunit va accepta persoana propusă, pentru că altfel riscăm o amânare a filmărilor, iar venirea musonului va periclita întregul demers", a declarat Ţiţi-Marcel Sulea, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei.

Surse apropiate Palatului Cotroceni spun că Iohannis şi-l doreşte neapărat pe Alex Velea la Asia Express, însă acesta a fost deja anunţat ca participant. "Implicit, preşedintelui îi pasă foarte puţin pe cine trimite diseară. S-ar putea să ne alegem tot cu Ludovic Orban", precizează un prieten al lui Iohannis.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 15.10.2019 18:04 Monden

National Cinematografic