Criticată aspru de ţările UE pentru votul împotriva cotelor obligatorii de refugiaţi, ţara noastră a dovedit că are un motiv bine întemeiat! Guvernul României a prezentat la Bruxelles un raport în care arată că pe teritoriul României sunt deja circa 174.000 de angajaţi TVR care nu produc absolut nimic, dar pe care cheltuim lunar milioane de euro.

unul-din-doi-bucuresteni-lucreaza-la-TVR.jpg
“Europa se confruntă abia de anul acesta cu un val de refugiaţi, dar credeţi-ne, noi trecem printr-o situaţie similară de zeci de ani încoace”, a explicat un diplomat român. “Angajaţii TVR sunt imposibil de integrat în societate, nu-şi pot găsi de lucru, dar au nevoie de adăpost, alimente, haine şi posturi bine plătite - ţara noastră săracă pur şi simplu nu ar putea suporta şi TVR-ul, şi sirienii.”

“Dacă vreţi să primim refugiaţi, şi Dvs. ar trebui să primiţi măcar câteva mii de corespondenţi TVR şi două-trei studiouri locale”, a conchis reprezentantul ţării noastre.

La scurt timp, transmit surse de la faţa locului, emisarii Germaniei şi Franţei şi-au cerut scuze şi au întrebat dacă ne pot ajuta cu ceva.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 24.09.2015 19:43 Monden

National Cinematografic