România explică de ce nu poate primi refugiaţi: “Avem deja mii de angajaţi TVR care nu fac nimic!”

Criticată aspru de ţările UE pentru votul împotriva cotelor obligatorii de refugiaţi, ţara noastră a dovedit că are un motiv bine întemeiat! Guvernul României a prezentat la Bruxelles un raport în care arată că pe teritoriul României sunt deja circa 174.000 de angajaţi TVR care nu produc absolut nimic, dar pe care cheltuim lunar milioane de euro.

“Europa se confruntă abia de anul acesta cu un val de refugiaţi, dar credeţi-ne, noi trecem printr-o situaţie similară de zeci de ani încoace”, a explicat un diplomat român. “Angajaţii TVR sunt imposibil de integrat în societate, nu-şi pot găsi de lucru, dar au nevoie de adăpost, alimente, haine şi posturi bine plătite – ţara noastră săracă pur şi simplu nu ar putea suporta şi TVR-ul, şi sirienii.”

“Dacă vreţi să primim refugiaţi, şi Dvs. ar trebui să primiţi măcar câteva mii de corespondenţi TVR şi două-trei studiouri locale”, a conchis reprezentantul ţării noastre.

La scurt timp, transmit surse de la faţa locului, emisarii Germaniei şi Franţei şi-au cerut scuze şi au întrebat dacă ne pot ajuta cu ceva.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
24 septembrie 2015 17:43
Citește mai mult despre: bugetari criza imigranti refugiati Siria tvr UE

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult