După ce în urmă cu trei ani au furat-o ordinar pe Mihaela Rădulescu, acum a venit rândul lui Ducu Bertzi să fie umilit de oculta mondială care coordonează premiul Nobel pentru literatură. Trepădușii suedezi ai lui Soroș au acordat premiul Nobel cântărețului Bob Dylan, refuzând să acorde această onoare unui poet mult mai valoros, care nu mai are nevoie de nici o prezentare: Ducu Bertzi. 

ducu-bertzi.jpg

Aflat la festivalul „Ai un folk în dinți” de la Corabia, cantautorul a acceptat înfrângerea cu demnitate și umor, arătând încă o dată că este mult deasupra micilor răutăți cotidiene. „Când s-ompărțit Nobelu, fost-am eu dus la lucru”, a comentat maramureșeanul. În semn de solidaritate cu solistul român formația Iris a furat o melodie a lui Bob Dylan, au tradus-o în română și au cântat-o mai fals decât el. 

Mai jenant decât acest moment nu sunt decât felicitările venite din partea internetului la adresa lui Bob Dylan. Singurul hipster care citea poeziile lui Bob Dylan a făcut o criză de nervi când a realizat că din cauza Nobelului cel puțin alți doi ratați vor citi acum poezii de-ale lui. Acesta a anunțat că, de-acum încolo, va citit doar poeziile lui Marius Tucă. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 13.10.2016 16:26 Monden

National Cinematografic