România îl va trimite pe Ouatu din nou la Eurovision, că prima oară s-a întors

Avem un reprezentant la Eurovision! Cel puţin aşa susţin surse apropiate brontozaurilor slinoşi din TVR, care au decis în conclavul lor tenebros că anul acesta trebuie să repare o gravă eroare a trecutului. Cel mai probabil, TVR va trebui să-l trimită la Eurovision pe Cezar Ouatu, după ce l-a mai trimis o dată în 2013 şi, din păcate, a reuşit să se întoarcă.

„Anual, trebuie să trimitem pe cineva la Eurovision drept jertfă, ca să îi îmbunăm pe zei, să ne dea bani de la buget, să ne putem angaja în continuare nepoţii şi verişorii pe posturi călduţe. Asta e orânduiala lumii de când Televiziunea Română a ajuns pe aceste meleaguri prin Portalul Întunecat”, explică liderul brontozaurilor slinoşi din TVR, Ngarg Sss’larp.

„Acum câţiva ani, l-am trimis la Eurovision pe Ouatu – mare greşeală. A reuşit cumva să scape şi s-a întors printre oameni. Acum zeii sunt mânioşi. Trebuie să facem tot posibilul să-l trimitem acolo din nou – şi să ne asigurăm că de data asta nu evadează.”

Cel mai probabil, Cezar Ouatu va fi trimis anul acesta la Eurovision legat cu lanţuri şi funii de o bârnă solidă, şi neapărat cu un măr în gură, ca să nu poată fi găsit de vreun aventurier pus pe deranjat echilibrul universului.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
13 februarie 2022 13:14
Citește mai mult despre: Eurovision ouatu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult