România împrumută 4 milioane de euro, să achite la salonul care a făcut-o pe Dăncilă să nu mai arate ca un pavian

Schimbarea coafurii Vioricăi Dăncilă înseamnă un debut în forţă pentru noul cabinet PSD. Prima măsură economică a Guvernului Dăncilă e un credit la FMI de 4 milioane de euro, destinat achitării notei de plată la coaforul la care s-a dus Viorica. Experţii spun însă că suma este justificată, pentru că înainte premierul desemnat arăta ca un pavian şi acum arată cât de cât a femeie, deci factura de la salon e absolut justificată.

“E probabil primul caz în care un contract cu statul nu a fost umflat. S-a muncit enorm, în timp record, şi probabil că s-au folosit şi tehnologii revoluţionare ca să nu mai arate teleormăneanca aia ca o maimuţă. E greu să-i scoţi ciuful ăla, probabil s-a intervenit la nivel de ADN”, explică Decebal Popescu, expert în maimuţe antropoide.

“Probabil s-a coafat la un spital cu un departament de cercetare. Pare să-şi fi făcut transplant de cap, că altfel pavianul ar fi rămas tot pavian. Mă întreb dacă i-au schimbat şi fundul ăla roşu, dar cred că n-ai cum să scoţi comunismul din Teleorman”, spune Decebal.

Există voci însă că suma ar reprezenta şi nişte despăgubiri, pentru că Viorica e totuşi pesedistă şi nu s-a putut abţine, subtilizând nişte aparate de tuns, un uscător şi bigudiuri, dar şi portofelul unei coafeze.

Scris de Ionut
25 ianuarie 2018 19:01

Alte articole

Vezi mai mult