România, în pragul colapsului economic. Ţiriac a anunţat că iese la pensie, că tot s-a mărit punctul

Veștile bune anunțate de PSD au ajuns și la urechile miliardarilor români. Aflând cât de mult se va mări punctul de pensie în România chiar și Ion Țiriac pare tentat să iasă la pensie, explicând că astfel „câștig mai mulți bani decât dacă aș munci 20 de ore pe zi”.

„Pentru o calculare a pensiei la care este îndreptățit Ion Țiriac a trebuit să apelăm la 12 specialiști de la institutul de matematică”, spune șeful Casei Naționale de Pensii. Suma depășește oricum posibilitățile bugetului de stat dar Țiriac precizează „decât să-i fure ăștia mai bine îi iau eu. Mă mai deplasez prin țară cu mașina, poate am nevoie să-mi fac o autostradă de la București la Brașov când mai merg pe la ai mei”.

Miliardarul a spus că se bucură inclusiv de gratuitatea pe RATB. Acesta nu dorește neapărat să circule cu autobuzul gratis dar ar dori să-și lege Duissenberg-ul cu un cârlig de autobuz și să-l tragă, să nu mai consume motorină.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 februarie 2017 11:02

Alte articole

Vezi mai mult