România îşi cere scuze pentru existenţa lui Ştefan Bănică jr.

Foarte mulţi utilizatori YouTube s-au plâns că au avut de suferit după ce au ascultat câteva piese de-ale lui Ştefan Bănică jr. „Căutam nişte piese cu idolul meu, Elvis Presley, pe YouTube şi, fără să-mi dau seama cum, am ajuns să ascult Ştefan Bănică jr. A fost oribil, n-am mai dormit 2 nopţi după aia” spune unul dintre utilizatorii agresaţi de Bănică jr.

„N-am auzit aşa ceva în viaţa mea. Eu nu înţeleg limba română, dar nu cred că schimonoselile lui Bănică jr. au vreo legătură cu versurile. Am rămas şocat să vad cât de prost se poate mişca. Nu credeam că poate exista un astfel de om” l-a completat un alt utilizator. „Bănică jr. ar trebui banat pe YouTube. Sunt copii care intră şi nu e normal să asiste la aşa ceva”, a încheiat acesta.

La Palatul Cotroceni au ajuns sute de mii de scrisori în care România este incriminată pentru existenţa lui Ştefan Bănică jr. Abia azi a venit şi prima reacţie oficială dinspre Cotroceni. „Da, Ştefan Bănică jr. este român, dar nu suntem mândri de asta. Nu e însă vina noastră că el există sau că el cântă. Oricum, dacă ajută cu ceva, noi ne cerem scuze pentru existenţa lui Ştefan Bănică jr.” se afirmă în comunicatul Preşedinţiei României.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 aprilie 2010 10:03
Citește mai mult despre: scuze stefan banica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult