Impas instituțional în România, unde atât premierul, cât și Avocatul Poporului, dar mai ales campioana noastră, Simona Halep, sunt plecați simultan în concediu, deși Constituția interzice expres acest lucru. Treburile țării ar trebui în prezent să fie controlate de președinte, care, după cum bine știm, se află într-o vacanță mintală continuă încă din prima zi a mandatului, în general pe fondul unei vizite private în străinătate.toti_in_concediu.jpg

Cel mai grav e că, deşi e în concediu, Simona Halep n-a delegat pe nimeni să fie locul 1 mondial cât e ea pe tuşă, aşa că oficial nu mai suntem locul 1 la nimic, în afară de corupţie şi sărăcie. Derutaţi, românii strigă doar “Bravo!”, că ”Simona” nu mai au de ce, ea fiind în concediu şi neavând atribuţii. Mulţi români sunt atât de disperaţi că strigă “Hai, Steaua!”, ca şi cum echipa aceea ar mai exista.

”Din fericire, Serviciul Pașapoarte funcționează foarte bine, poate și pentru că e gândit și operat de statul turc, care ne asigură o emigrare fără asperități. Pericolul masiv în acest moment este o grevă a ofițerilor de frontieră, care ne-ar lăsa naufragiați pe această insulă de corupție”, descrie plastic Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 22.10.2018 22:21 Monden

National Cinematografic