România, paralizată. Premierul, Avocatul Poporului şi Simona Halep sunt în concediu!

Impas instituțional în România, unde atât premierul, cât și Avocatul Poporului, dar mai ales campioana noastră, Simona Halep, sunt plecați simultan în concediu, deși Constituția interzice expres acest lucru. Treburile țării ar trebui în prezent să fie controlate de președinte, care, după cum bine știm, se află într-o vacanță mintală continuă încă din prima zi a mandatului, în general pe fondul unei vizite private în străinătate.

Cel mai grav e că, deşi e în concediu, Simona Halep n-a delegat pe nimeni să fie locul 1 mondial cât e ea pe tuşă, aşa că oficial nu mai suntem locul 1 la nimic, în afară de corupţie şi sărăcie. Derutaţi, românii strigă doar “Bravo!”, că ”Simona” nu mai au de ce, ea fiind în concediu şi neavând atribuţii. Mulţi români sunt atât de disperaţi că strigă “Hai, Steaua!”, ca şi cum echipa aceea ar mai exista.

”Din fericire, Serviciul Pașapoarte funcționează foarte bine, poate și pentru că e gândit și operat de statul turc, care ne asigură o emigrare fără asperități. Pericolul masiv în acest moment este o grevă a ofițerilor de frontieră, care ne-ar lăsa naufragiați pe această insulă de corupție”, descrie plastic Decebal Popescu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
22 octombrie 2018 20:21
Citește mai mult despre: simona halep Victor Ciorbea Viorica Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult