România plusează! Anul acesta vom trimite la Eurovision un cimpanzeu cu girofar

După ce anul trecut a speriat Europa cu un transexual vampir ce cânta dubstep şi Operă, anul acesta Televiziunea Româna vrea să ridice ştacheta pe culmi nebănuite. Reprezentantul nostru la cunoscuta competiţie muzicală nici măcar nu va fi om, ci un cimpanzeu special dresat să cânte şi să danseze la televizor.

„O să fie un număr senzaţional, va intra pe scenă pe trotinetă, iar artificii vor izbucni din spatele lui. În mână va avea un girofar autentic!”, a explicat şeful departamentului Delir Muzical din TVR, Octavian Ursulescu. Acesta a precizat că melodia va fi compusă de un bolnav psihic care se crede Beethoven.

Pe lângă avantajele evidente, acesta va fi şi ajutat de faptul că va primi, pentru apariţia de pe scena festivalului, celebra geacă de piele care a aparţinut lui Dan Bittman între 1982-2008. Spre deosebire de cântăreţii clasici, cimpanzeul a anunţat că se va mulţumi să primească premiul în banane, lucru ce nu s-a mai întâmplat de pe vremea când Aurelian Temişan a concurat la Eurovision.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
24 februarie 2014 16:02

Alte articole

Vezi mai mult