Veşti bune pentru bugetul Ministerului Apărării! România ar putea renunţa la rachetele americane Patriot de 4 miliarde de dolari după ce o fabrică de ascuţitori, telefoane mobile şi gume de şters din China a venit cu o ofertă de nerefuzat: rachetele Batriot, care costă doar un miliard dar funcţionează aproape la fel de bine.

rachete_batriot.jpg
"Credeţi că rachetele Patriot sunt făcute în America? Sunt făcute tot în China, plăteşti mai mult brandul! Dacă chiar insistaţi, pentru 500 de lei în plus putem să le punem eticheta originală şi holograma, dar vă spun eu, e un moft, de banii ăia luaţi săpun de baloane, faceţi bucurie la cei mici", a precizat Liu Kang, reprezentantul companiei Happy Lucky Missile and Pencil Sharpener din Guangzhou.

Un alt avantaj al rachetelor Batriot e că instructajul e mult mai facil. "În loc de un curs de trei luni, primeşti o foaie A4 trasă la xerox, cu instrucţiunile în chineză şi engleză. Super eficient", confirmă generalul Deceneu Petrescu. "E adevărat că alea originale au nişte siguranţe ca să nu le poată lansa copiii, dar românii sunt un popor responsabil, ce naiba."

"Vă gândiţi bine, şi dacă vă convine oferta, veniţi la standul de rachete din Dragonul Roşu înainte de 8 dimineaţa şi ne înţelegem", a adăugat partea chineză.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 08.06.2018 18:42 Monden

National Cinematografic