România TV, obligată să facă burtierele maro, ca să fie în ton cu căcaturile scrise pe ele

Noua lege a audio-vizualului prevede condiții mult mai dure pentru televiziunile de știri. O reglementare importantă este în cazul burtierelor, care trebuie asortate cu ce se vorbește în studio sau ce scrie pe ele. Astfel, în cazul România TV, burtierele vor fi maro, pentru a fi în ton cu căcaturile vorbite și scrise acolo. 

Reprezentanții RTV s-au apărat susținând că galbenul este și el o culoare de căcat, dacă ai anumite boli. „Noi ne respectăm telespectatorii și vrem să le dăm căcat de prima mână, căcat de om bolnav, care să le satisfacă toate poftele culinare. E ca și cum am fi acuzați că dăm caviar la cantina săracilor”, a declarat un reprezentant al postului. 

Reglementările nu se opresc aici. Decizia este valabil și pentru fundalul din studio pentru invitați. Astfel, Mirel Curea, Bogdan Chireac sau Victor Ciutacu trebuie să aibă în spate un panou maro, pentru ca cei care se uită să știe exact despre ce e vorba. Totodată, noile măsuri îi vor ajuta și pe cei cu deficiențe de auz să înțeleagă ce se întâmplă acolo. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

6 februarie 2017 11:11
Citește mai mult despre: cacat Romania TV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult