Românii apelează la hipnoză ca să-şi şteargă din memorie faptul că l-au auzit pe Cezar Ouatu cântând

Mediatizarea lui Cezar Ouatu a venit ca o mană cerească pentru hipnotizatorii din România. De când vocea lui de „bibiloi sugrumat”, cum inspirat a descris-o CTP-ul, a inundat televiziunile şi radiourile autohtone, milioane de români disperaţi cer să fie hipnotizaţi, în speranţa că vor putea astfel să-şi şteargă definitiv din memorie faptul că l-au auzit pe Ouatu cântând.

„Vin oameni din toate categoriile sociale, unii şi de la sute de kilometri distanţă”, spune un hipnotizator din Capitală. „Mulţi se împrumută de bani la vecini, alţii îşi iau credite de nevoi personale, oamenii sunt efectiv în stare de orice, numai să scape de amintirea vocii lui Cezar Ouatu. Alţii chiar revin, după ce, fără voia lor, aud din nou vocea lui Cezar.”

O mare problemă a României este faptul că nu deţine suficiente buncăre izolate fonic, în care populaţia să se adăpostească de sunetele scoase de Ouatu. „Practic, la doar o zi după ce piesa lui Cezar de la Eurovison a fost difuzată la TV, buncărele noastre erau pline. Cererea este mult peste capacitatea noastră, chiar nu avem cum să-i ajutăm pe toţi românii”, a explicat un consilier din Ministerul Apărării.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 mai 2013 18:05

Alte articole

Vezi mai mult