Îndrăgitul concurs se va lipsi ediția aceasta de unii din cei mai iubiți participanți, cuplul comico-muzical Smiley-Pavel Bartoș. Ajuns la faza eliminatorie juriul, dar și publicul, au decis ca cei doi să nu mai meargă mai departe în competiție. 

smiley-bartos-eliminati.jpg

„Competiția este mult mai dură acum, vor merge mai departe doar adevăratele talente”, a declarat Andi Moisescu, unul din membrii juriului. „Nu m-a convins deloc încercarea celui numit Smiley de a cânta. Când făceam «Chesiunea Zilei» aveam o rubrică în care invitat tot felul de ciudați de-ăștia, dar erau doar o bizarerie, nu apăreau mai mult de o ediție”, a precizat Florin Călinescu. 

Momentul penibil al serii a fost când Pavel Bartoș a încercat să spună o glumă, și a intrat în direct Doru Octavian Dumitru care și-a cerut scuze public pentru epigonii lui. Deși scaunele de la „Românii au talent”, juriul a făcut un efort și tot a reușit să se întoarcă cu spatele la scenă. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 10.10.2016 20:51 Monden

National Cinematografic