Cea mai urmărită emisiune TV autohtonă, ”Românii au talent”, este acuzată de tot mai multe voci că prezintă o realitate deformată a talentelor românilor. În mod inexplicabil - și, totodată, extrem de suspect - până acum nici un concurent nu s-a prezentat în emisiunea de la ProTV ca să-și etaleze talentele în furat sau lene.

romanii_au_talent_participant_oarecare.jpg ”E de-a dreptul revoltător ca până în al 7-lea an al emisiunii să nu existe măcar un concurent care fie e hot, fie e uluitor de leneș”, acuză reputatul analist Decebal Popescu. ”Pentru că, să fim serioși, astea sunt marile talente ale românilor, furatul și lenea. Poate nu singurele, că mai e și prostia un talent des întâlnit printre români, dar cu siguranță sunt cele mai importante două.”

Reputatul analist spune că nu există nici o logică pentru care ProTV să prezinte români care cântă, dansează sau fac tot felul de lucruri interesante, în condițiile în care e suficient să te uiți la cine conduce țara ca să înțelegi care-s talentele reale ale românilor. ”Hoți, proști, impostori, ticăloși, sau, într-un cuvânt, pesediști, ăștia sunt oglinda românilor. Ei au fost votați pentru că în ei se regăsesc românii”, spune Decebal Popescu.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 20.03.2017 02:14 Monden

National Cinematografic