Un nou posibil finalist? La ultima emisiune Românii au Talent un tânăr din Balotești a uimit juriul cu un număr de subtilizare a cubului Rubik chiar de pe masa juraților. Deși Mihaela Rădulescu nu l-a plăcut inițial, pentru că a auzit pe holuri „urmează țiganu”, ea certându-se cu producătorii că nu o mai cheamă așa și nu e ok să continue mișto-urile pe tema asta, a sfârșit prin a-l îndrăgi pe tânărul român. 

romanii au talent rubik.jpg

„Când l-am văzut ce rapid a fost mi-a căzut fața, practic, pe butonul de vot. Noroc că e permament lângă mine un estetician cu o seringă cu botox și niște super-glue și a putut s-o pună la loc. N-am văzut așa ceva de când sunt eu pe pământ, și sunt de vreo 70 de ani”, a spus Rădulescu. 

Și Florin Călinescu a fost impresionat de abilitățile concurentului încât, pentru aproape 5 secunde, a stat cu ochii deschiși. Acesta a fost uimit nu atât de numărul prezentat cât și de ce vedea în jur comentând „habar n-aveam că sunt atât de mulți oameni în preajmă, am crezut că am uitat televizorul deschis pe o emisiune înregistrată în 1999, când încă mai eram relevant și eu și Andi Moisescu, și nu mai găseam telecomanda. Oricum, fain numărul cu Rubikul”.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Saturday, 08.04.2017 15:36 Monden

National Cinematografic