Românii au talent! Un ţigan a uimit juriul furând un cub Rubik în doar două secunde

Un nou posibil finalist? La ultima emisiune Românii au Talent un tânăr din Balotești a uimit juriul cu un număr de subtilizare a cubului Rubik chiar de pe masa juraților. Deși Mihaela Rădulescu nu l-a plăcut inițial, pentru că a auzit pe holuri „urmează țiganu”, ea certându-se cu producătorii că nu o mai cheamă așa și nu e ok să continue mișto-urile pe tema asta, a sfârșit prin a-l îndrăgi pe tânărul român.

„Când l-am văzut ce rapid a fost mi-a căzut fața, practic, pe butonul de vot. Noroc că e permament lângă mine un estetician cu o seringă cu botox și niște super-glue și a putut s-o pună la loc. N-am văzut așa ceva de când sunt eu pe pământ, și sunt de vreo 70 de ani”, a spus Rădulescu.

Și Florin Călinescu a fost impresionat de abilitățile concurentului încât, pentru aproape 5 secunde, a stat cu ochii deschiși. Acesta a fost uimit nu atât de numărul prezentat cât și de ce vedea în jur comentând „habar n-aveam că sunt atât de mulți oameni în preajmă, am crezut că am uitat televizorul deschis pe o emisiune înregistrată în 1999, când încă mai eram relevant și eu și Andi Moisescu, și nu mai găseam telecomanda. Oricum, fain numărul cu Rubikul”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 aprilie 2017 13:04
Citește mai mult despre: Romanii au talent rubik

Alte articole

Vezi mai mult