Ai auzit fanfare, tobe şi chiuieli printre blocuri şi credeai că a început deja sezonul colindelor? Departe de adevăr! Sunt doar vecinii tăi care, din când în când, constată că a venit apa caldă şi nu-şi pot ţine în frâu bucuria.

colindatori_apacalda.jpg

Marcel, un bărbat de 42 de ani din zona Aviaţiei, şi-a pus un costum de urs şi bate toba încă de azi dimineaţă pe aleile din cartier. "N-am mai avut apă caldă de trei luni, normal că mă bucur şi vreau să afle toată lumea! Uiuiu-uiuiu!"

"Şi nu, asta nu e blană de urs, pur şi simplu nu mi-a mai venit să mă bărbieresc de când mă spăl în lighean", adaugă Marcel.

"E incredibil! După ce că a venit apa caldă, când am ieşit cu trompetele şi fluierele să cinstim cum se cuvine minunea, oamenii au început să arunce cu bani de la geam. Nu ştiu cum ar putea să fie mai bună ziua de azi! O, ce veste minunată!", declară Nicu, cetăţean din cartierul Dristor.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 11.12.2019 16:34 Monden

National Cinematografic