Românii care citesc pe plajă vor da un examen scris la finalul sejurului

Viața se complică pentru românii care citesc pe plajă. Începând de azi toți cei care sunt surprinși pentru cel puțin 5 minute cu o carte în mână pe plajă vor da un examen scris la finalul sejurului. Ei vor trebui să răspundă la mai multe întrebări legate de cartea pe care o lecturează și să obțină o notă de trecere.

În caz contrar, turiștii vor fi obligați să-și prelungească sejurul cu încă trei zile, pe cheltuială proprie, după care vor da un alt examen scris. Ei nu vor putea să-și încheie sejurul și să se întoarcă acasă decât după ce vor promova examenul scris. De fiecare dată când îl vor cădea, vor urma obligatoriu alte trei zile de sejur.

Măsura nu este deloc pe placul turiștilor, mai ales că spre 90% dintre ei doar țin o carte în mână pe plajă, fără nicio intenție de a citi din ea. „E inadmisibil să mă oblige să citesc dintr-o carte doar pentru că o țin în mână și las impresia că citesc din ea. Vin în vacanță să mă relaxez, nu să citesc cărți, chiar dacă îmi place să stau cu cartea în mână pe plajă“, s-a revoltat un turist.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
23 august 2022 13:34
Citește mai mult despre: plaja

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult