Mii de români au solicitat ca ziua de mâine să fie liberă, acuzând epuizarea fizică şi psihică! Motivul principal, spun iniţiatorii petiţiei, ar fi oboseala provocată de discuţiile interminabile de pe Facebook despre cât de puturoşi sunt grecii.

roman_lenes_grecii_sunt_lenesi.jpg
“Toată ziua le-am făcut morală grecilor, că-s leneşi, că nu vor să pună osul la treabă. Cred că am scris 174 de statusuri despre asta, fără să mai pun la socoteală câte opinii am emis lângă dozatorul de apă, cu colegii. Mă simt sfârşit. Cred că merit un concediu”, se plânge Onufrie Rîuleţ, funcţionar al Poştei Române, adăugând că afară a venit căldura, aerul condiţionat din clădire e “cam leneş, probabil grecesc” iar dozatorul de apă nu răceşte cum trebuie.

De curând, curatorul hashtag-ului #greciisuntnistelepre de pe Instagram şi Twitter, un tânăr şomer din sectorul 4 al Capitalei, s-a alăturat şi el vocilor care cer o zi de odihnă, adăugând că nu i-ar prinde rău 100 de lei până miercurea viitoare.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 06.07.2015 18:06 Monden

National Cinematografic