Deși în primă fază românii s-au bucurat că starea de urgență se va încheia pe 15 mai, cu timpul au început să dea înapoi. Și au tot dat înapoi până au ajuns în cealaltă extremă, iar acum cer ca starea de urgență să nu se încheie sub nicio formă - preferabil niciodată.

student_poli_camera_calculator.jpg Și nu, nu e vorba de vreun avertisment de la medici sau autorități care i-a făcut pe români să-și dorească prelungirea stării de urgență. Motivul este mult mai simplu de atât: românii tocmai au realizat că încetarea stării de urgență va atrage după sine și încetarea gratuității pentru Pornhub Premium, un preț pe care toți îl consideră mult prea mare.

”M-am obișnuit cu Premium, eu nu mă mai pot întoarce la Pornhub-ul pentru săraci”, se justifică un român. ”Cu statul în izolare pot trăi, că deja m-am obișnuit în două luni, dar fără Premium nu pot. Așa că vreau ca starea de urgență să se prelungească măcar până la finalul anului, că până atunci îmi ajung șervețelele. N-aș vrea să rămân cu ele nefolosite.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 12.05.2020 17:05 Monden

National Cinematografic