Mihaela Rădulescu a ținut neapărat să iasă în evidență în emisiunea ”Românii au talent” de vineri seara, iar românii nu au dezamăgit-o. În mai puțin de 24 de ore, la adresa Mihaelei Rădulescu au apărut 174 de înjurături noi prin care a fost taxată prestația ei penibilă, o dovadă incontenstabilă că românii chiar au talent.

mihaela_radulescu_romanii_au_talent.jpg De exemplu, numai familia de cuvinte a termenului curvă s-a ales cu 39 de creații lingvistice noi, toate menite să accentueze faptul că Mihaela Rădulescu este o curvă în ambalaj de divă. Iar un român se laudă că o jignește pe Mihaela Rădulescu de aseară, din timpul emisunii, și până în prezent, fără ca măcar să se repete o singură dată.

Deși obișnuită cu chestiile în grup, valul de înjurături venit din toate părțile nu a fost tolerat deloc bine de Mihaela Rădulescu. De nervi, s-a încruntat atât de tare încât s-a ales cu un set nou de riduri și, mai grav pentru ea, i-au explodat silicoanele. Norocul Mihaelei este că are programată operația estetică săptămânală lunea, deci în scurt timp plasticul va ajunge înapoi la locului lui.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Saturday, 14.03.2015 14:04 Monden

National Cinematografic