Mihaela Rădulescu a ținut neapărat să iasă în evidență în emisiunea ”Românii au talent” de vineri seara, iar românii nu au dezamăgit-o. În mai puțin de 24 de ore, la adresa Mihaelei Rădulescu au apărut 174 de înjurături noi prin care a fost taxată prestația ei penibilă, o dovadă incontenstabilă că românii chiar au talent.

mihaela_radulescu_romanii_au_talent.jpg De exemplu, numai familia de cuvinte a termenului curvă s-a ales cu 39 de creații lingvistice noi, toate menite să accentueze faptul că Mihaela Rădulescu este o curvă în ambalaj de divă. Iar un român se laudă că o jignește pe Mihaela Rădulescu de aseară, din timpul emisunii, și până în prezent, fără ca măcar să se repete o singură dată.

Deși obișnuită cu chestiile în grup, valul de înjurături venit din toate părțile nu a fost tolerat deloc bine de Mihaela Rădulescu. De nervi, s-a încruntat atât de tare încât s-a ales cu un set nou de riduri și, mai grav pentru ea, i-au explodat silicoanele. Norocul Mihaelei este că are programată operația estetică săptămânală lunea, deci în scurt timp plasticul va ajunge înapoi la locului lui.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 14.03.2015 17:04 Monden

National Cinematografic