Ce dovadă mai clară vrem că cea mai importantă comunitate etnică din Italia este cea românească decât meniul restaurantelor? Românii plecați de ani buni acolo au început să prindă cheag, să câștige mai bine, să nu mai trimită bani acasă și să mai și mânânce la restaurant.paste_cu_mici.jpg

De aceea, în meniurile a numeroase restastaurante și-au făcut loc mâncăruri adaptate românilor, cum ar fi paste cu mici, spaghete sau penne, asezonate cu sos de muștar. „Aviamo de penne con mititegli o canelloni a’i mici con la sos di mustarda di Tecuccio. Dopo che le mangia, ti fa vuol’ battere i suoi propri bambini, sul serio, morirebe la mama mia!”, a declarat Aldo Catani, un patron de restaurant italian. 

Spre deosebire de pastele normale, pastele pentru români se servesc la carton astfel încât se pot mânca și în picioare, pe lângă clădire. Asta mai ales că nu se mănâncă cu tacâmuri ci direct cu mâna, iar în loc de șervețele se pot folosi și proprii blugi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 07.10.2016 17:06 Monden

National Cinematografic