Românii dau năvală în Thassos! Incendiile s-au stins şi jarul e numai bun

Ceea ce putea fi un dezastru pentru insula grecească Thassos s-a dovedit a fi mai degrabă o binecuvântare! La scurt timp după ce localnicii şi pompierii au reuşit să stingă incendiile de pădure, mii de români şi-au făcut apariţia în portul Limenas, atraşi de jarul excelent care acoperă o bună parte din suprafaţa insulei.

“Ştiam că în Thassos e frumos, dar chiar aşa? Oriunde ai merge, scurmi un pic cu vătraiul, întinzi un grătar şi arunci carnea pe el! Cred că am murit şi am ajuns în Rai!”, spune Geani Popescu, unul dintre turiştii români ademeniţi de fumul gros care vesteşte prezenţa tăciunilor.

Invidioşi pe succesul celor din Thassos, şi locuitorii altor insule greceşti iau în calcul incendierea ca metodă de a-i atrage pe grătaragiii români. “Jarul de măslin e cel mai bun. La câte livezi avem aici, am putea frige suficienţi mici pentru 174 de mii de oameni. Dacă le mai facem şi un concert cu Mîţu Stoian, Smiley şi Carla’s Dreams, i-am dat pe spate garantat!”, a declarat Vasilis Megalopoutsos, căpetenia grecilor din Skiathos.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
14 septembrie 2016 11:21
Citește mai mult despre: gratar incendii insula jar thassos

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult