După ce le-a trecut stupoarea când au aflat că există, tot mai mulți români de peste 35 de ani îi țin pumnii vlogărului Selly și îi doresc cât mai mult succes financiar. „Când o să ne mărească și nouă USR-ul pensiile, din banii ăstuia o să luăm. La mai mare bossulică, nu te lăsa”, spun tot mai mulți români în vârstă. 

barbat_40_il_iubeste_pe_selly.jpg

Dealtfel aceasta este și explicația pentru care foarte mulți minori se uită la video-urile tânărului vlogger, că-i obligă părinții. „I-am zis lui fi-miu, ce faci bă aici, temele? Lasă temele că nu ajungi nicăieri în viață așa, uite, eu mi-am făcut temele și sunt abia junior account la firma asta, muncesc 40 de ore pe zi. Pune mână și fă view-uri la băiatul ăsta, că în el ne e baza, că imediat o să faci 30 de ani și o să trăiești din pensia mea”, explică Marcel Constantin, un domn de 38 de ani din București.

Vestea însă nu e bună pentru toți oamenii în vârstă. Statisticile arată că cei care întreabă „cine e Selly” sunt atât de retardați încât oricum nu vor supraviețui până la pensie, urmând să moară într-un accident stupid în timp ce stau cu ochii în telefon. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 24.04.2019 19:40 Monden

National Cinematografic