Românii, deranjaţi de vecinii care se aruncă după cruce în căzi

Foarte mulţi cetăţeni s-au adresat Poliţiei şi Jandarmeriei, pentru a stopa zgomotul infernal făcut de românii care se aruncau după cruce în căzile de la domiciliu.

Cetăţenii susţin că vecinii au profitat de vizita preotului cu Botezul Domnului pentru a se arunca după cruce în baie.

„Să meargă, domnule, la un lac, la un râu, să se arunce acolo după cruce, nu să-mi piseze mie creierii şi să-mi facă inundaţie în bloc din cauza unei superstiţii stupide”, susţine Ionel, unul din cetăţenii care a reclamat salturile în cadă ale vecinului.

Potrivit reprezentanţilor Bisericii, anul acesta românii au preferat băile personale, evitând să iasă în aer liber pentru a se arunca după cruce.

„Am fost surprinşi, în alţi ani veneau mulţi, dar anul acesta au preferat să îndeplinească acest ritual religios în căzi, cu apă călduţă. Nu ne deranjează, atâta timp cât crucile au fost cumpărate de la o biserică, iar taxa de Bobotează a fost achitată preotului care a asistat la salt”, susţine Patriarhul Daniel.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 ianuarie 2013 13:01

Alte articole

Vezi mai mult