Dacă cei mai rezistenți psihic dintre români numără zilele până când se redeschid terasele, cei mai slabi de înger încep încet-încet să clacheze. Este cazul unor români care n-au mai avut răbdare și-au spart aseară Muzeul Antipa, de unde au băut absolut tot formolul pe care l-au putut găsi. 

muzeu_antipa_formol.jpg ”Sunt multe exponate care riscă să se degradeze dacă nu le repunem de urgență în formol”, a spus directorul muzeului. ”Au băut ca disperații, tot ce-au prins în cale. Dacă vă vine să credeți, au băut până și formolul în care era ținut penisul lui Terente.”

”Noroc că penisul lui Terente este mare, că altfel probabil l-ar fi înghițit cu tot cu formol, din ce-am văzut pe camere”, a adăugat directorul muzeului. ”A vrut să bea totul dintr-o înghițitură și i-a intrat penisul cam jumătate pe gât. Dacă nu era vorba de penisul lui Terente cu siguranță îl înghițea odată cu formolul.”

Cu toate astea, directorul muzeului spune că nu-i condamnă pe cei care au băut formolul. ”Pe mine mă ajută mult că pot să-mi comand bere TNR acasă, că altfel nici eu nu cred că rezistam să nu fac prăpăd prin formolul de aici”, a recunoscut cu sinceritate directorul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 20.05.2020 19:12 Monden

National Cinematografic