Românii, disperați după băutură! Au spart Muzeul Antipa și au băut tot formolul

Dacă cei mai rezistenți psihic dintre români numără zilele până când se redeschid terasele, cei mai slabi de înger încep încet-încet să clacheze. Este cazul unor români care n-au mai avut răbdare și-au spart aseară Muzeul Antipa, de unde au băut absolut tot formolul pe care l-au putut găsi.

”Sunt multe exponate care riscă să se degradeze dacă nu le repunem de urgență în formol”, a spus directorul muzeului. ”Au băut ca disperații, tot ce-au prins în cale. Dacă vă vine să credeți, au băut până și formolul în care era ținut penisul lui Terente.”

”Noroc că penisul lui Terente este mare, că altfel probabil l-ar fi înghițit cu tot cu formol, din ce-am văzut pe camere”, a adăugat directorul muzeului. ”A vrut să bea totul dintr-o înghițitură și i-a intrat penisul cam jumătate pe gât. Dacă nu era vorba de penisul lui Terente cu siguranță îl înghițea odată cu formolul.”

Cu toate astea, directorul muzeului spune că nu-i condamnă pe cei care au băut formolul. ”Pe mine mă ajută mult că pot să-mi comand bere TNR acasă, că altfel nici eu nu cred că rezistam să nu fac prăpăd prin formolul de aici”, a recunoscut cu sinceritate directorul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 mai 2020 17:05
Citește mai mult despre: bere

Alte articole

Vezi mai mult