Românii explică de ce nu se uită la “Supravieţuitorul”: Se ştie că o să câştige tot Iliescu

Un succes fulminant în majoritatea ţărilor europene, reality show-ul Survivor pur şi simplu nu face rating în România! Varianta românească a emisiunii a înregistrat săptămâna aceasta audienţă zero, un record negativ absolut, lăsându-i pe şefii Pro TV să se întrebe unde au greşit.

Abia cu câteva ore în urmă, rezultatele unui sondaj fulger au făcut lumină în această chestiune: românii simt că n-au niciun motiv să se uite la “Supravieţuitorul” pentru că ştiu deja cine câştigă: fostul preşedinte Ion Iliescu.

“Când vine vorba de supravieţuit, Iliescu e de departe campionul. Taifun? Iliescu merge mai departe. Erupţie vulcanică? Nici nu-l clinteşte pe Iliescu. Rechini sau crocodili? Iliescu supravieţuieşte”, explică un cetăţean al Capitalei. “De ce, Doamne iartă-mă, aş mai pierde vremea cu emisiunea asta? Ca să aflu cine iese pe locul 2?”

Deşi producătorii au adus asigurări că fostul şef de stat nici măcar nu se numără printre concurenţi, telespectatorii s-au arătat sceptici, susţinând că istoria recentă i-a învăţat că Iliescu e în toate şi că nici 25 de sezoane noi n-au cum să schimbe mare lucru.

Scris de Vasile
16 septembrie 2016 02:09
Citește mai mult despre: Iliescu pro tv reality show supravietuitorul

Alte articole

Vezi mai mult