Românii fac coadă la icoane cu Arsenie Boca: “Când îl numesc sfânt, vor fi de 2 ori mai scumpe!”

Febra investiţiilor i-a cuprins chiar şi pe cei mai modeşti dintre români! Nu e vorba de aur sau imobiliare, ci de icoane şi suveniruri cu chipul lui Arsenie Boca. Potrivit unor zvonuri care circulă în mediile bisericeşti, Patriarhia ar fi pe cale să îl canonizeze pe îndrăgitul pustnic şi ninja de la Prislop, moment în care valoarea chipului său ar exploda.

“Ai o iconiţă, un semn de carte, un magnet de frigider sau un desfăcător de bere cu Arsenie Boca? Pune-l bine! Când îl fac ăştia sfânt, o să poţi să-l vinzi de două ori mai scump!”, îşi sfătuieşte enoriaşii Onufrie Rîuleţ, diacon din sectorul 3 al Capitalei.

“Eu unul mi-am cumpărat câteva mii de pixuri cu dl Boca, priviţi, face şi cu ochiul când te uiţi dintr-un anumit unghi… Să am cu ce să-i mobilez casa lui fi-miu!”, recunoaşte părintele Rîuleţ.

Deşi chiar şi românii foarte înstăriţi încearcă să speculeze potenţiala canonizare a lui Arsenie Boca – Gigi Becali, de pildă, ar fi cumpărat medalioane de parbriz în valoare de 700.000 euro – unii analişti financiari avertizează că zvonul ar putea fi doar o perdea de fum, menită să distragă atenţia de la canonizarea lui Ilie Cleopa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
30 septembrie 2015 10:06
Citește mai mult despre: arsenie boca biserica icoane investitie religie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult