Românii hetero le bat obrazul celor gay: ”Vreţi drepturi? Ia cumpăraţi şi voi mărţişoare!”

Vreți drepturi egale? Luați și voi mărțișoare! Tot mai mulți bărbați heterosexuali susțin că nu prea au văzut gay pe la tarabe și sunt cam nemulțumiți de situație. Heterosexualii spun că gayii o duc mult mai bine, pentru că nu trebuie să satisfacă femei, care sunt imposibil de satisfăcut. Gayii au devenit un fel de nobilime a bărbaților, și au doar privilegii, în timp ce heterosexualul de rând își consumă banii, timpul și sănătatea pentru o idee iluzorie de familie și sunt exploatați nemilos de femei odioase.

”Bărbații gay au înțeles greșit masculinitatea, și vor să beneficieze de aceleași drepturi, însă nu sunt dispuși să-și asume aceleași obligații și poveri pe care noi, bărbații hetero, le îndurăm zi de zi. Păi, normal că-ți convine, frate, să fii gay, când ajungi acasă și partenerul tău nu e o scorpie isterică, care te întreabă imediat de ce ai băut banii, sau te cicălește că te-a uitat Dumnezeu în salonul de păcănele. Ei n-au mâncat pâinea amară a heterosexualului!”, declară Marian Coltea, bărbat heterosexual din București.

Drept replică, gayii spun că e alegerea heterosexualilor să trăiască viața plină de umilințe alături de femei și că mărțișorul e doar o opțiune. Ei îi invită pe heterosexuali să li se alăture și spun că homosexualitatea nu trebuie să fie înnăscută, și cei ambițioși o pot învăța destul de repede, cu răbdare și vaselină.

Scris de Ionut
26 februarie 2016 08:02
Citește mai mult despre: gay heterosexuali homosexuali martisoare

Alte articole

Vezi mai mult