Dacia le pregătește o surpriză de proporții șoferilor români cu credință profundă în Dumnezeu, urmând să scoată pe piață un nou model de autoturism cu cruciulițe montate deja în parbriz.

icoane_cruciulite_oglinda_sofer.jpg “Șoferii români credincioși sunt un segment de piață important pentru noi, reprezentând 99% din totalul șoferilor din țară. La ei ne-am gândit când am conceput acest model special, ce va avea binecunoscutele cruciulițe - simboluri ale credinței nestrămutate a șoferilor - deja montate în parbriz. Șoferii își vor putea alege numărul de cruciulițe, în funcție de cantitatea de credință cu care vor să se laude, dar și de gradul de vizibilitate pe care îl doresc în trafic”, a declarat Decebal Popescu, șeful Departamentului Parbrize și Credință, de la Dacia.

Românii au primit cu bucurie vestea, chiar dacă unii își doresc ceva mai mult. "Eu îmi voi comanda modelul cu 200 de cruciulițe și 100 de zorzoane, adică numărul maxim. Desigur, asta nu înseamnă că nu îmi voi agăța și o parte dintre cruciulițele și CD-urile mele zgâriate. Iar dacă nu mai au loc pe dinăuntru, le voi pune pe exterior", a declarat George Lemandroi, șofer credincios.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Monday, 20.04.2015 14:02 Monden

National Cinematografic