Românii își țin banii și valorile la șaormărie, că sunt tot timpul polițiști acolo

Să nu aibă emoții legate de hoți când pleacă în vacanță, tot mai mulți români decid să nu-și mai țină banii și valorile în casă. Doar că nu le duc la bancă, cum poate v-ați fi așteptat, că la șaormărie. Explicația este cât se poate de simplă: e tot timpul plin de polițiști acolo.

„Statistic, e mai ușor să spargi o bancă decât o șaomărie“, explică reputatul expert în securitate Decebal Popescu. „Gândiți-vă doar la câți polițiști sunt tot timpul acolo. Și nu mă refer doar la cei în uniforme, pentru că aproximativ 30% din clienții în civil ai unei șaormerii sunt tot polițiști, doar că în afara programului. E imposibil să jefuiești șaormăria cu atâția polițiști în zonă.“

Asta cu atât mai mult cu cât un jaf la șaormărie ar implica oprirea activității tuturor angajaților. „Iar acum imaginați-vă niște polițiști flămânzi care vor o șaorma și un inconștient care urlă «Mâinile sus, nimeni nu mișcă!», inclusiv către băiatul care face șaorma. Cum credeți că vor reacționa acei polițiști flămânzi? E clar că n-ar avea nicio șansă jefuitorul“, a conchis expertul în securitate.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 iulie 2022 13:08
Citește mai mult despre: politist saorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult