Românii merg diseară la mall să-și cumpere câte 10 perechi de ghete, ca să aibă Moşul ce să umple

Investiţii inteligente de ultim moment într-un mall din Capitală. Românii care îl aşteaptă pe Moş Nicolae cumpără până la 10 perechi de ghetuţe, ca să aibă Moşu’ unde să bage cadourile. Vânzătorii sunt uşor miraţi că nici măcar nu probează şi sunt preferate numerele mari, de la 45 în sus, ca să aibă loc inclusiv cadouri voluminoase.

”Se întâmplă ceva dubios. Mă aşteptam să vină lume să cumpere cadouri de la Târgul de Crăciun pe care l-a organizat mallul, dar ce mi s-a părut straniu e că şi femeile cumpără ghete cu mărimi uriaşe, deşi în mod normal ar purta 36”, explică Graţiela, angajata unui magazin din Promenada.

Surse din mall spun că sunt vânzări foarte bune inclusiv în magazinele cu articole sportive, unde mulţi cumpără câte 10 perechi de clăpari de schi, care sunt mult mai mari decât ghetele normale, deci mult mai vizibili pentru Moşu’, care are totuşi o vârstă şi nu mai vede bine unde să bage cadourile. Există zvonuri că cei mai şmecheri din mall au făcut comenzi de ghete imense, mărimea 250, şi i-au scris lui Moş Nicolae că vor o combină frigorifică.

5 decembrie 2017 11:12
Citește mai mult despre: cumparaturi mall Mos Nicolae

Alte articole

Vezi mai mult