Românii, pregătiți să fugă în caz de invazie. Au punga cu pungi la ușă!

În timp ce Rusia nu conteneşte să-şi dezlănţuie hoardele asupra unui stat vecin, teama de război îi cuprinde încet şi pe români! Tot mai mulţi dintre conaţionalii ăştia îşi mută punga cu pungi la uşă, s-o aibă la îndemână în caz că situaţia degenerează.

„De obicei, punga cu pungi stă în debara sau în dulapul din bucătărie, dar când treaba se împute, e bine s-o ţii mai aproape de ieşire. Când sună alarma, ai înhăţat-o şi ai fugit”, explică Marcel Anton, specialist în pungi de la Institutul de Pungistică din Mizil.

„În mod ideal, o pungă cu pungi ar trebui să conţină minimum 30 de pungi de diferite dimensiuni: pentru alimente neperisabile, pentru echipament militar, una mai groasă pe post de cască, una mai mare ca pelerină de ploaie, una în culori aprinse, s-o fluturi ca să fii văzut de la distanţă… Dar nu cred că are sens să vă explic, sigur le aveţi pe toate”, adaugă expertul mizilean.

Pentru românii care nu au o pungă cu pungi corespunzătoare, Guvernul a anunţat deblocarea a 400.000 de pungi din rezerva strategică. Acestea vor putea fi revendicate de fiecare cetăţean printr-un simplu mesaj cu „Doresc punguţă” la numărul scurt special alocat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
1 martie 2022 13:05
Citește mai mult despre: invazie punga cu pungi pungi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult