Românii reclamă dotările deficitare din cabinetele vrăjitoarelor. Trebuie să vii cu găina de-acasă!

Românii care apelează la cabinetele vrăjitoarelor s-au săturat să găsească aceleaşi dotări proaste şi se gândesc chiar să apeleze la sistemul de sănătate tradiţional, împinşi de disperare.

„Găina o aduci de-acasă, arpacaşul pentru maslul negru la fel, oasele de mort tot noi le aducem. Nu-ţi citeşte nimic dacă nu dai. Plus că nici nu intri în anticameră dacă nu dai la toate ţigăncile asistente”, se plânge Mioara Papuc, venită la vrăjitoare pentru un buboi inghinal care refuză să se vindece.

Pe holurile sordide ale cabinetelor de vrăjitorie pacienţii disperaţi aduc totuşi tot ce pot, sperând într-o vindecare.

„Am stat 4 ore cu cărţile de tarot necitite, nu m-a băgat nimeni în seamă. A mai venit vrăjitoarea şefă de salon la un moment dat, mi-a spus că ce caut acolo fără curcan, că la mine e grav, nu se rezolvă cu una-cu două”, spune Măruţă, care a apelat la vrăjitoare sperând la un miracol în legătură cu penisul său extrem de mic.

Vrăjitoarele susţin însă că bugetul de criză nu le permite să ofere gratuit găini şi că apa pentru descântece, argintul pentru legat cununiile, aţa roşie, brăţara de aur, toate trebuie aduse de pacienţi.

„Să te ferească Dumnezeu să ai nevoie să pui un blestem de moarte şi stârpire de familie pentru vreun vecin, că acolo e cheltuială mare, mai ales că nu se bagă orice vrăjitoare la aşa ceva.”, a mai declarat Mioara Papuc.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
9 decembrie 2013 04:12

Alte articole

Vezi mai mult