Românii s-au uitat aseară la Trăsniţi în Nato, ca să-şi clătească ochii după mizeria care a luat Oscarul

Deși Oscarurile au avut cea mai mică audiență din mileniul ăsta, de cealaltă parte a planetei, serialul Trăsniți în NATO a avut parte de o audiență record, neegalată nici măcar de un meci de fotbal. Românii s-au năpustit asupra televizoarelor să vadă și ei ceva decent după mizeriile de la Oscar.

„Cea mai folosită expresie a fost «Mizeria aia de film care a luat Oscarul». Am crezut că se referă la «Shape of Water» dar nu, de fapt se refereau la toate filmele, de la ăla în care femeia face sex cu pești până la cel în care un bărbat mănâncă o piersică în care se masturbase un adolescent”, a declarat între două ture de vomă, un reprezentant al firmei care măsoară audiența TV în România.

Nu toate popoarele lumii au fost atât de norocoase, pentru că nu toți au parte de oameni decenți în jurul lor, care nu încearcă să atragă atenția cu tot felul de scârboșenii. „Diferența este una simplă: dacă e să dau mâna cu cineva prefer s-o fac cu Grig Chiroiu de la Trăsniți, decât cu orice figurant cu papion din sala aia. Că după ăia și dacă mă spăl cu decapant tot nu se duce jegul”, a declarat un telespectator.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Eftimie
6 martie 2018 13:03

Alte articole

Vezi mai mult