Tot mai mulţi români sunt verzi de invidie urmărind situaţia statelor civilizate precum Marea Britanie şi Germania! Motivul? Îl explică un sociolog: “În Occident ştii că imediat vine un nou val de imigranţi, îţi ia locul de muncă şi poţi să trăieşti o viaţă întreagă lenevind şi plângându-te. Aici nu vine nimeni să te uşureze de jobul tău. Practic, n-avem nici o scuză să nu muncim. E inuman!”

romani_nemultumiti.jpg
“Ne-am săturat să mergem atâta la muncă. Unde-i un pakistanez harnic, să-mi ia şi mie jobul, să pot să dorm până târziu?”, se jeluieşte un tânăr corporatist din Pipera. “La noi abia dacă vin câte doi, trei, şi chiar şi atunci, îşi fac afacerile lor, nu fură niciun loc de muncă. Ce, locurile noastre de muncă put?”

“Până şi fraţii noştrii de peste Prut ne trădează, mergând să fure locurile de muncă ale italienilor, de parcă noi am fi invizibili!”

Din păcate pentru românii dornici de imigraţie masivă, aceasta ar putea fi un ţel greu de atins: “Ca să vină cineva să ne ia locurile de muncă, trebuie să creştem nivelul de trai, ceea ce putem face doar prin muncă”, a încercat să explice un specialist, dar a fost copleşit de huiduieli.


Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 04.12.2014 14:49 Monden

National Cinematografic