Românii se scuză că n-au bani pentru Adina Alberts: ”I-am dat deja lui Țiriac”

Apelul pentru bani lansat recent de Adina Alberts nu a primit răspunsul așteptat. Românii spun că ar fi ajutat-o pe soția milionarului Viorel Cataramă, dar săptămâna trecută tocmai ce l-au ajutat pe Țiriac cu niște bani, ca să poată să plătească identic jucătorii la un turneu de tenis.

”Î această perioadă constatăm o inflație de milionari care cer bani ca să ajute românii, de la Andreea Esca la șeful Raiffesen, Țiriac, sau Adina Alberts”, spune Decebal Popescu, consultant în filantropie. Deși sunt foarte darnici și plătesc taxe uriașe, românii sunt strâmtorați și uneori nu-și permit să dea bani la toți bogații care le cer: ”Mă uit în ochii lor triști și mi se rupe inima, dar nu am, luna viitoare am promis că-i dau lui Becali niște bani ca să schimbe cauciucurile”, spune Mioara, româncă generoasă.

Săptămâna trecută Ion Țiriac a avut nevoie de bani pentru operația la șold de care are nevoie labradorul lui, Ferdi, care s-a accidentat în timp ce vânau elefanți albi în Indonezia, cu moștenitorul imperiului Porsche și cu sultanul de Brunei, care a profitat și el de ocazie și a cerut niște bani de la români pentru că vrea să-și cumpere un armăsar.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
7 aprilie 2021 18:14
Citește mai mult despre: Adina Alberts bani Țiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult