Panică pe internet! Disperaţi să nu dea peste vreun spoiler din Game of Thrones, românii s-au delogat în masă de pe Facebook şi s-au mutat în Google Plus, acel loc pustiu din internet, unde postează doar inginerii. Românii au renunţat la milioanele de poze cu pisici de pe Facebook, de frică să nu afle că Brienne îl ucide pe Tyrion, de exemplu, cum s-a întâmplat în primul episod din Seria 6.spoiler_game_of_thrones_google_plus.jpg

“M-am uitat pe datele de trafic şi m-am luat cu mâinile de păr. Facebook părea căzut în România. Asta înseamnă şi reducerea încasărilor. E un dezastru! În timpul zilei 90% din trafic e reprezentat de români aflaţi la muncă, dar care o ard aiurea pe Facebook”, explică îngrijorat Mark Zuckerberg, proprietar Facebook.

Mulţi români au fost daţi dispăruţi de rude şi prieteni, pentru că nu postaseră niciun citat cretin timp de câteva ore. “Bărbatul meu nu mi-a mai dat poke de ieri seară. Nu ştiu ce să mă fac. Am sunat la poliţie şi mi-au spus că sunt cretină şi că Arya Stark a fost ucisă. Numai de-ai dracu’!”, explică Mioara Papuc, al cărei soţ e dispărut în Google Plus.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 25.04.2016 19:42 Monden

National Cinematografic