Cererea ANAF de a afla date amănunţite despre averile românilor care plătesc cu cardul a înfuriat societatea civilă! Mii de cetăţeni complet dezinteresaţi din marile mănăstiri ale ţării s-au arătat revoltaţi că o instituţie a statului vrea să se substituie Bisericii, singura pe care compatrioţii noştri ar putea s-o lase să se apropie de portofelele lor.

patriarhul_daniel_banul_sfant.jpg
“E strigător la cer! Încă din secolul al 19-lea avem principiul separării bisericii de stat! Statul să-şi vadă de toaletat copaci, pus borduri, infectat spitale şi alte asemenea lucruri, iar de bani are grijă Preafericitul, cum e firesc”, spune Deceneu Petrescu, cetăţean bărbos în sutană care jură că nu are legătură cu vreun cult religios.

Reprezentanţii ANAF spun că au renunţat deja la solicitare în urma protestelor, dar şi a unor ameninţări cu flăcările Gheenei primite recent de conducerea instituţiei.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 29.07.2016 18:29 Monden

National Cinematografic